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kw.\*:("MATIERE GRASSE DU LAIT")

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EFFECTS OF FAT CONCENTRATION ON THE HOMOGENIZATION OF CREAM. = EFFET DE LA CONCENTRATION EN MATIERE GRASSE SUR L'HOMOGENEISATION DE LA CREMEPHIPPS LW.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH.; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 1; PP. 91-96; BIBL. 13 REF.; 4 FIG.Article

THE INDUCTION OF YELLOW STAIN LIKE BEHAVIOUR BY MILK FAT GLOBULES IN APPARENTLY NORMAL MILK THROUGH WASHING WITH GLOBULE WASHING SOLUTIONS. = INDUCTION, PAR LES GLOBULES GRAS DU LAIT, D'UNE COLORATION JAUNE, DANS LE LAIT APPAREMMENT NORMAL TRAITE PAR DES SOLUTIONS CONTENANT DES GLOBULESO 'TOOLE DK.1982; AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY.; ISSN 0004-9433; AUS; DA. 1982; VOL. 37; NO 4; PP. 137-139; BIBL. 18 REF.; 3 TABL.Article

THE MEMBRANES OF RECOMBINED FAT FLOBULES. 4. EFFECTS ON PROPERTIES OF THE RECOMBINED MILKS. = LES MEMBRANES DES GLOBULES GRAS RECOMBINES. 4. EFFETS SUR LES PROPRIETES DES LAITS RECOMBINESOORTWIJN H; WALSTRA P.1982; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL.; ISSN 507474; NLD; DA. 1982; VOL. 36; NO 4; PP. 279-290; ABS. DUT; BIBL. 22 REF.; 4 FIG./4 TABL.Article

RELATIONSHIP BETWEEN FATTY ACID COMPOSITION AND TRIGLYCERIDE STRUCTURE OF BOVINE MILK FAT = CORRELATION ENTRE LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS ET LA STRUCTURE DES TRIGLYCERIDES DE LA MATIERE GRASSE DU LAITPARODI PW.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 4; PP. 443-447; BIBL. 20 REF.; 2 TABL.Article

INFLUENCE OF THE COMPOSITION OF THE MILK FAT GLOBULE MEMBRANE ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF ACID MILK GELS. = INFLUENCE DE LA COMPOSITION DE LA MEMBRANE DES GLOBULES GRAS DU LAIT SUR LES PROPRIETES RHEOLOGIQUES DES GELS DE LAIT ACIDIFIE.VAN VLIET T; DENTENER KIKKERT A.1982; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL.; ISSN 507474; NLD; DA. 1982; VOL. 36; NO 3; PP. 261-265; ABS. DUT; BIBL. 9 REF.; 2 FIG.Article

REVIEWS OF THE PROGRESS OF DAIRY SCIENCE : THE BOVINE MILK FAT GLOBULE MEMBRANE - ITS FORMATION, COMPOSITION, STRUCTURE AND BEHAVIOUR IN MILK AND DAIRY PRODUCTS. = REVUE DES PROGRES EN SCIENCE LAITIERE : LA MEMBRANE DES GLOBULES GRAS DE LAIT DE VACHE - SA FORMATION, SA COMPOSITION, SA STRUCTURE ET SON COMPORTEMENT DANS LE LAIT ET LES PRODUITS LAITIERSMCPHERSON AV; KITCHEN BJ.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH.; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 1; PP. 107-133; BIBL. 157 REF.; 5 FIG. /3 TABL.Article

AN ANALYTICAL STUDY OF FRACTIONS OBTAINED BY STEPWISE COOLING OF MELTED MILK FAT. 1. METHODOLOGY = ETUDE ANALYTIQUE DES FRACTIONS OBTENUES PAR REFROIDISSEMENT PROGRESSIF DE LA MATIERE GRASSE FONDUE DU LAIT. 1. METHODOLOGIEBADINGS HT; SCHAAP JE; DE JONG C et al.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 2; PP. 95-97; ABS. GER; BIBL. 14 REF.; 1 FIG.Article

MILK FAT-GLOBULE MEMBRANE AS POSSIBLE ORIGIN OF PROTEOSE-PEPTONE GLYCOPROTEINS. = LA MEMBRANE DES GLOBULES GRAS DU LAIT COMME ORIGINE POSSIBLE DES GLYCOPROTEINES DES PROTEOSES-PEPTONES.KESTER JJ; BRUNNER JR.1982; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 12; PP. 2241-2252; BIBL. 35 REF.; 7 FIG./3 TABL.Article

ZUR LIPOLYSE DER MILCH DURCH TECHNOLOGISCHE BEEINFLUSSUNGEN. 2. MITT. UNTERSUCHUNGEN ZUM EINFLUSS DER MILCHFETTZUSAMMENSETZUNG AUF DIE LIPOLYTISCHEN VERAENDERUNGEN BEI DER KUEHLUNG DER MILCH = SUR LA LIPOLYSE DU LAIT INDUITE PAR LES TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUES. 2E COMMUNICATION. ETUDES DE L'INFLUENCE DE LA COMPOSITION EN MATIERE GRASSE DU LAIT SUR LES MODIFICATIONS DE LA LIPOLYSE LORS DE LA REFRIGERATION DU LAITKIRST E; WESTPHAL G.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 1; PP. 1-8; ABS. ENG/RUS; BIBL. 25 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

ISOMETRIC FATTY ACIDS IN MILK FAT. = LES ACIDES GRAS ISOMERES DE LA MATIERE GRASSE DU LAITLUND P; JENSEN F.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 4; PP. 193-196; ABS. GER; BIBL. 6 REF.; 3 FIG.,/3 TABL.Article

TRANS FATTY ACIDS IN MILKFAT = LES ACIDES GRAS TRANS DE LA MATIERE GRASSE DU LAITDEMAN L; DEMAN JM.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 6; PP. 1095-1098; BIBL. 22 REF.; 4 FIG./2 TABL.Conference Paper

LIPID GLOBULES RETAIN GLOBULE MEMBRANE MATERIAL AFTER HOMOGENIZATION. = LES GLOBULES LIPIDIQUES FIXENT LES CONSTITUANTS DE LA MEMBRANE DES GLOBULES APRES HOMOGENEISATIONKEENAN TW; TAE WHA MOON; DYLEWSKI DP et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 2; PP. 196-203; BIBL. 25 REF.; 7 FIG./1 TABL.Article

TRIACYLGLYCEROL COMPOSITION OF COW MILK FAT. = COMPOSITION EN TRIACYLGLYCEROLS DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT DE VACHEARUMUGHAN C; NARAYANAN KM.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 19; NO 2; PP. 71-74; BIBL. 11 REF.; 3 TABL.Article

DER EINFLUSS DER MESSWELLENLAENGE AUF DIE FETTGEHALTSBESTIMMUNG DER MILCH MIT HILFE DER IR-METHODE = INFLUENCE DE LA LONGUEUR D'ONDE DE MESURE SUR LA DETERMINATION DE LA TENEUR EN MATIERE GRASSE DU LAIT PAR LA METHODE AUX IRKYLA SIUROLA AL; ANTILA V.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 6; PP. 344-346; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.; 3 TABL.Article

COMPARISON OF N. M. R. AND D. S. C. METHODS FOR DETERMINING SOLID CONTENT OF FATS. APPLICATION TO MILK FAT AND ITS FRACTIONS = COMPARAISON DE LA SPECTROMETRIE RMN ET DE LA CALORIMETRIE DIFFERENTIELLE A BALAYAGE POUR LE DOSAGE DE LA MATIERE SECHE DES CORPS GRAS. APPLICATION A LA MATIERE GRASSE DU LAIT ET A SES FRACTIONSLAMBELET P.1983; LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT+TECHNOLOGIE; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1983; VOL. 16; NO 2; PP. 90-95; BIBL. 33 REF.; 3 FIG./6 TABL.Article

DOSAGE PAR TURBIDITE DE LA CONCENTRATION EN MATIERE GRASSE D'EFFLUENT DE PRE-RINCAGE DE TANKS DE STOCKAGE DE LAIT ENTIER.TISSIER JP; CORRIEU G.1983; LAIT.; ISSN 0023-7302; FRA; DA. 1983; VOL. 63; NO 623-624; PP. 58-65; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.; 3 FIG.Article

QUALITE DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT.MAHIEU H.1983; TECHNICIEN DU LAIT (LE).; ISSN 0395-8949; FRA; DA. 1983; NO 14; PP. 2-13; BIBL. 30 REF.; 12 TABL.Article

DETERMINATION OF FREE FAT IN CREAM FOR THE ASSESSMENT OF DAMAGE CAUSED TO FAT GLOBULES BY PROCESSING = DETERMINATION DE LA MATIERE GRASSE "LIBRE" DANS LA CREME POUR L'EVALUATION DE L'ENDOMMAGEMENT DES GLOBULES GRAS PAR LES TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUESFINK A; KESSLER HG.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 6; PP. 330-334; ABS. GER; BIBL. 12 REF.; 8 FIG./4 TABL.Article

AN ANALYTICAL STUDY OF FRACTIONS OBTAINED BY STEPWISE COOLING OF MELTED MILK FAT. 2. RESULTS. = ANALYSE DES FRACTIONS OBTENUES PAR REFROIDISSEMENT FRACTIONNE DE LA MATIERE GRASSE DE LAIT FONDUE. 2. RESULTATSBADINGS HT; SCHAAP JE; DEJONG C et al.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 3; PP. 150-156; ABS. GER; BIBL. 8 REF.; 4 FIG./8 TABL.Article

EVALUATION OF CH STRETCH MEASUREMENT FOR ESTIMATION OF FAT IN AQUEOUS FAT EMULSIONS USING INFRARED SPECTROSCOPY. = EVALUATION DE LA MESURE DE VIBRATION DE VALENCE DE LA LIAISON CH POUR LE DOSAGE DE LA MATIERE GRASSE DANS DES EMULSIONS EAU-MATIERE GRASSE, PAR SPECTROSCOPIE IR.MILLS BL; VAN DE VOORT FR.1982; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 6; PP. 1357-1361; BIBL. 17 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

THE FATTY ACID COMPOSITION OF MILK LIPIDS = COMPOSITION EN ACIDES GRAS DES LIPIDES DU LAITANTILA V; KANKARE V.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 8; PP. 478-481; ABS. GER; BIBL. 13 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

EGYES ELELMISZEREK ZSIRTARTALMANAK MEGHATAROZASARA SZOLGALO GYORS ELJARASOK VIZSGALATA. II. TURBIDIMETRIAS ZSIRMEGHATAROZAS ALKALMAZASI LEHETOSEGEINEK VIZSGALATA TEJIPARI TERMEKEKBEN. = ETUDES DES TECHNIQUES RAPIDES DE DETERMINATION DE LA MATIERE GRASSE DE QUELQUES PRODUITS ALIMENTAIRES. II. RECHERCHES SUR LES POSSIBILITES D'APPLICATION DES DOSAGES TURBIDIMETRIQUES A LA MATIERE GRASSE DES PRODUITS LAITIERS.LASZTITY R; BEKES F; ZSIGMOND A et al.1982; ELELMISZERVIZSGALATI KOEZLEMENYEK.; ISSN 0422-9576; HUN; DA. 1982; VOL. 28; NO 4; PP. 109-123; ABS. RUS/GER/ENG; BIBL. 4 REF.; 6 FIG./4 TABL.Article

APPLICATION OF RESPONSE SURFACE METHODOLOGY TO RECOMBINATION OF RECONSTITUTED SWEET BUTTERMILK AND SKIM-MILK WITH MILK FAT. = APPLICATION DE LA METHODOLOGIE DE REPONSE DE SURFACE A LA RECOMBINAISON DU BABEURRE DOUX RECONSTITUE ET DU LAIT ECREME RECONSTITUE AVEC DE LA MATIERE GRASSE DU LAITDE MOOR H; HUYGHEBAERT A.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 4; PP. 197-200; ABS. GER; BIBL. 11 REF.; 4 FIG./5 TABL.Article

THE APPLICATION OF CHEMILUMINESCENCE TO THE STUDY OF THE OXIDATION OF OILS AND FATS. = APPLICATION DE LA CHIMILUMINESCENCE A L'ETUDE DE L'OXYDATION DES HUILES ET GRAISSES.TIMMS RE; ROUPAS P.1982; LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT 870+870 TECHNOLOGIE.; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1982; VOL. 15; NO 6; PP. 372-377; BIBL. 16 REF.; 3 FIG./7 TABL.Article

METHODS FOR DETERMINING THE RATIO OF SOLID TO LIQUID FAT IN DAIRY PRODUCTS PARTICULARLY IN BUTTER = METHODES D'EVALUATION DES PROPORTIONS SOLIDE-LIQUIDE DE LA MATIERE GRASSE DANS LES PRODUITS LAITIERS EN PARTICULIER DANS LE BEURREMORTENSEN BK.1983; BULLETIN-FEDERATION INTERNATIONALE DE LAITERIE; ISSN 0250-5118; BEL; DA. 1983; NO 153; PP. 28-34; BIBL. 54 REF.Article

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